2010. 04. 11.

Lent a redőny

Pénteken - a szokásos zárási időben - leeresztették a Rottenbiller utcában lévő Deák Ferenc könyvtár bejáratán a redőnyt, de most szombaton senki nem húzta azt fel, hogy beengedje a társasjátékosokat.

Sajnos úgy alakult a helyzet, hogy ez a további hónapok hétvégéin sem fog megváltozni. Közel hat évi folyamatos klubműködés után e hónappal megszűnt a Magyar Társasjátékos Egyesület és a fenti könyvtár együttműködése, és így a Deák Ferenc könyvtárban megszűnik az egyesület társasjátékos klubja.

Tervezem, hogy egy postban a közeljövőben megemlékezzek még röviden erről a helyszínről, az egyesület alapítóinak és a körülöttük lévő társasjátékos közösségnek második "kultikus" játszóhelyéről (talán majd az elsőről is), valamint a jövőbe tekintve - hogy ne váljunk nosztalgiabloggá :o) - rövidesen szintén informáljuk a látogatókat a könyvtárat kiváltó új Mate klub helyszínéről, ami az előzetes egyeztetések szerint májustól megnyitja kapuját előttetek.

Köszönöm Bidunak és a könyvtár vezetőjének, hogy segítségükkel az elmúlt években körülbelül 850 órát tölthettünk hobbinknak hódolva a Rottenbiller utca 10-ben.

Nincsenek megjegyzések: