2009. 09. 08.

Játékszabály Segélyszolgálat

Örömmel jelentem be, hogy elindult játékszabály segélyszolgálatunk!

A segélyszolgálat email címe: jatekszabaly@tarsasjatekos.hu

Társas- és kártyajátékok szabályaival kapcsolatban felmerült kérdésekkel lehet hozzánk fordulni. A felmerült kérdésekre szakértőink megpróbálnak a lehető legrövidebb időn belül válaszolni. Bonyolultabb kérdések esetén vállaljuk, hogy utánanézünk/utánakérdezünk az internetes fórumokon, és ha szükséges, felvesszük a kapcsolatot a játék szerzőjével.

Kezdeményezésünkkel megpróbáljuk csökkenteni azon esetek számát, amikor valaki azért nem játszik egy, amúgy kitűnő, társasjátékkal, mert nem tudta értelmezni a játékszabályt, illetve félreértelmezte azt. Mi is gyakran találkozunk olyan játékszabállyal, amely a fordító hibájából nehezen értelmezhető, sőt, félre van fordítva. Ilyen esetekben általában a mellékelt német/angol nyelvű szabály tisztázza a kérdéseket. De mivel a magyar közönségtől nem várható el, hogy idegen nyelven értelmezze a Magyarországon kiadott játékok szabályát, így mi szívesen segítünk magyar nyelven.

Azok számára is segítséget szeretnénk nyújtani, akik valamilyen játékszituációban szabályértelmezési vitába keveredtek, és kíváncsiak lennének arra, hogy a játék szerzője az ilyen helyzeteket hogyan kívánta kezelni. Ezeken a szabályértelmezési kérdéseken sokszor a győzelmen felül a játékélmény magas színvonala is múlhat.

Szívesen válaszolunk továbbá a kérdésekre olyan játékokkal kapcsolatban is, amelyek Magyarországon nem jelentek meg.

Várjuk tehát kérdéseiket a fenti email-címen.

Nincsenek megjegyzések: